Schoorsteenonderhoud Antwerpen

Opzoek naar Schoorsteenonderhoud Antwerpen.

Schoorsteenonderhoud Antwerpen

Schoorsteenonderhoud Antwerpen maakt uw huis gezond

Uw woning is een belangrijk onderdeel van uw leven. Het is een plek om te wonen, te werken en om te leven. Net zoals u zorgt voor uw lichaam dient u het huis ook te onderhouden. De schoorsteen wordt daarbij nog weleens vergeten. Toch is schoorsteenonderhoud Antwerpen van groot belang voor de kwaliteit van de woning, en het welzijn van de bewoners. Kies voor schoorsteenonderhoud Antwerpen en schakel een specialist in.

Waarom kiezen voor schoorsteenonderhoud Antwerpen?

Er zijn twee belangrijke redenen om te kiezen voor periodiek schoorsteenonderhoud:

  • Kostenbesparing
  • Welzijn van de bewoners

Schoorsteenonderhoud Antwerpen: Kostenbesparing

De schoorsteen is een belangrijk onderdeel van de woning. Het is te vergelijken met de longen in het menselijk lichaam. Net zoals het belangrijk is goed te zorgen voor het lichaam is het ook belangrijk de staat van de schoorsteen één of twee maal per jaar te laten controleren op vervuiling en bouwkundige aspecten. Wanneer u te lang wacht schoonsteenonderhoud in Antwerpen in te schakelen kunnen de kosten later veel hoger uitvallen. En niet alleen kosten voor reparatie en reiniging, ook bij brand in huis. Wanneer er brand ontstaat in huis zal de verzekering vragen naar een recent attest van schoorsteenonderhoud. Wanneer u dit niet kunt overleggen kan de verzekering de claim afwijzen, ook wanneer de brand niet ontstaan is door gebreken aan de schoorsteen.

Welzijn van de bewoners

Schoorsteenreiniging Antwerpen maakt niet alleen de schoorsteen schoon, ook wordt er gecontroleerd of er verstoppingen zijn zoals een vogelnest of scheuren en barsten in de schoorsteenmantel aanwezig zijn. Bij verstopping kan de rook van hout, kolen of stookolie niet juist afgevoerd worden, zo kunnen er schadelijke gassen in de woonruimte komen. Bij gassen als koolstofmonoxide, die ontstaat bij onvolledige verbranding, kan dit levensgevaarlijk zijn voor de inwoners. Door de schoorsteen regelmatig te laten reinigen en controleren op technische aspecten en obstructies zal niet alleen de woning in goede staat blijven, de bewoners kunnen ook veilig en vertrouwd wonen in het huis.

Wet of keuze?

Er is opvallend weinig wetgeving betreffende reiniging en onderhoud van de schoorsteen en stooktoestellen. Ook zijn er geen objectieve regels wat betreft de schoorsteenvegers Antwerpen. Toch is schoorsteenonderhoud in Antwerpen van groot belang, ook het onderhoud van een stooktoestel mag niet ontbreken. Neem het zekere voor het onzekere en schakel een specialist in op het gebied van schoorsteenreiniging Limbur, ervaren vakmensen die bekend zijn met woningen in de regio.

Kies voor zekerheid met schoorsteenreiniging Antwerpen

Na de ingebruikname is het niet verplicht de schoorsteen te laten reinigen, toch is het ten zeerste aan te raden om jaarlijks of bij intensief gebruik tweemaal per jaar de Schoorsteenveger Snel Antwerpen in te schakelen. De moderne schoorsteenspecialist heeft meer dan een veger bij zich, u kunt bij deze professionals terecht voor complete reiniging, controle en onderhoud van uw schoorsteen en de verwarmingsinstallatie. Na afloop van de werkzaamheden zult u een attest ontvangen.

Schoorsteenreiniging Antwerpen zorgt voor een snelle en vakkundige dienstverlening bij u thuis. Informeer direct naar een offerte op maat, wacht niet en onderneem vandaag nog actie! Zorg voor u zelf, zorg voor uw gezin en zorg voor uw woning.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest